Romaneno Project – Завръщане

03.04.2023
20:00 ч.
РЦСИ "Топлоцентрала" │ гр. София 1408, ул. Емил Берсински 5

За събитието:

Romaneno Project подготвят ексклузивен концерт с авторска програма и вдъхновяваща енергия, на сцената в РЦСИ “Топлоцентрала”, на 21 април, за да представят своя нов проект – „Завръщане“!

Във фюжън звученето на модерен джаз с екзотичната жилка на ромския фолклор, едни от най-изявените джаз музиканти на българската сцена Михаил Йосифов - тромпет, Велислав Стоянов - тромбон, Васил Спасов - пиано, Борис Таслев - контрабас, Димитър Семов - барабани и Атанас Попов - перкусии, си партнират с виртуозните музиканти Нено Илиев – вокал и акордеон, и Ангел Демирев – китари.
В програмата са включени нови композиции на сърцето на групата Нено Илиев, Васил Спасов, Михаил Йосифов, както и част от вече станалите любими парчета на утвърдената публика на Romaneno.

В програмата са включени нови композиции като „Остави ме сам“ от сърцето на групата Нено Илиев и Михаил Йосифов, „Огнено момиче“ на Мими Цветанов, „Сине Кай Сине“ (Имало едно време) муз. Нено Илиев, текст Петър Рангелов (от филма “Шекспир Като Улично Куче”), както и част от вече станалите любими парчета на утвърдената публика на Romaneno.

„Historia de un amor“ на Guadalupe Pineda, и „Bella Ciao“ са малка част от изненадите, които музикантите са подготвили за публиката. Аранжиментите са на Михаил Йосифов и Васил Спасов.

Очаквайте скоро в ArtLive!