На живо от голямата сцена на фестивала!

Музика
Фестивали
Улица

14, 15 и 16 октомври са датите, в които се провежда 4-тото издание на превърналия се в една от емблемите на Пловдив КАПАНА ФЕСТ, традиционно разположен в сърцето на творческия квартал на града! Тази есен картата на активностите в "Капана" се разширява, музикалните сцени се увеличават, а публиката, до която достигат активностите става още по-многочислена, благодарение на www.artlive.bg и възможността за проследяване на изпълненията от главната сцена в реално време в медията.

КАКВО ВИ ОЧАКВА ПО УЛИЦИТЕ НА КАПАНА ТАЗИ ЕСЕН?

Отново ще има музика, кино зони, спортни активности, дискусии и разбира се, ключовият за КАПАНА ФЕСТ арт базар с автентични произведения от различни автори и ателиета:

МУЗИКАТА

Като едно от най-силните звена на фестивала, обръщаме специално внимание на нашите музикални сцени. На тях ще се качат както култови български изпълнители, така и международни банди, които гарантират неочаквани музикални преживявания. Eто я и пълната програма:

 

 

МУЛТИМЕДИЙНИ ЕКРАНИ 

Ще бъдат изградени мултимедийни екрани за прожекции под открито небе на селектирани филми, подбор от видеа, представящи уличната култура, и клипове свързани с дебата за съдбата на "Кино Космос". 

ВИДЕО СТРИЙМИНГ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Помислили сме и за всички, които нямат възможността да преживеят на живо трите фестивални дни. Благодарение на нашите партньори от ArtLive, onstage.io и whatamonstar.com, изградихме видео стрийминг канали за предаване на живо от главните сцени на фестивала.

КЪТ ЗА ОТВОРЕН ДЕБАТ И ОБЩЕСТВЕНИ КАУЗИ

Традиция във всяко издание на фестивала е да подпомогнем наболял обществен проблем. Тази есен искаме да предложим възможност на нашите съграждани и всички гости на града да се включат в дискусията за съдбата на две знакови локации - "Ядрото" и "Кино Космос", чието съхранение като места за култура и изкуство е лична кауза на Капана Фест.

ДОМАКИН НА ИЗКУСТВОТО

...ще бъде ул. "МАГУРА", която ще оживее в цветовете на редица изложби на скулптори, картини и фотографии. Избрани артисти пък ще рисуват на живо върху пана в специално обособена арт зона на ул. "Георги Бенковси".

ПРОМО-ЗОНА

Предоставяме площад "Широкото" като арена, на която нашите главни спонсори имат пълната свобода да представят по възможно най-атрактивния начин своите брандове.

Фондация "Соул Сити" благодари на своите приятели, партньори и спонсори за подкрепата и доверието в поредното реализиране на "Капана Фест" - Душата на Квартала! Благодарности и към Община Пловдив и Фондация "Пловдив Together 2019", които правят възможно осъществяването на този грандиозен за града проект.

ArtLive благодари на Община Пловдив за подкрепата, с която стана възможно заснемането и излъчването на фестивала!