Проект ДЕБЮТ е за формации от млади хора, занимаващи се с музика

Музика
Интервю

ДЕБЮТ има за цел да предизвика създаването или представянето на нови музикални групи, в които възрастта на участниците е между 16 и 30 години.

След изпращането на заявките за участие на групите и прослушването им на живо от създателите на клуб Studio 5 - Хилда Казасян, Борислав Йоцов и Атанас Янкулов, една или повече от формациите ще бъдат избрани да направят свой концерт на сцената на Studio 5.

Проект ДЕБЮТ е замислен да бъде стартер на новоизгряващи групи и да създаде условия за бъдещо продуциране от самите участници, предоставяйки им сцена, маркетинг и PR, портфолио, както и фото и видео материали, които да послужат за бъдещата им сценична реализация и развитие.

 

 

 

В първото издание на ДЕБЮТ ви срещаме с група IVA:

Ива Тодорова e участничка в Гласът На България 2017г., след което продължава да се занимава сериозно с музикалното си развитие. Октомври 2017 е публикувана първата й дебютна песен "Още Време".

Елена Тодорова повече от 5 години пише текстове с изключително съдържание. Двете сестри се събират и започват да работят заедно по новия проект. Резултатът е 19 страхотни авторски парчета.

Ива Тодорова - 17г., вокал и китара
Елена Тодорова - 23г., вокал
Себастиан Цолов - 19г., пиано, барабани

 

 

 

снимки:Тодор Личев