Проект ДЕБЮТ е за формации от млади хора, занимаващи се с музика

Музика
Интервю

ДЕБЮТ има за цел да предизвика създаването или представянето на нови музикални групи, в които възрастта на участниците е между 16 и 30 години.

След изпращането на заявките за участие на групите и прослушването им на живо от създателите на клуб Studio 5 - Хилда Казасян, Борислав Йоцов и Атанас Янкулов, една или повече от формациите ще бъдат избрани да направят свой концерт на сцената на Studio 5.

Проект ДЕБЮТ е замислен да бъде стартер на новоизгряващи групи и да създаде условия за бъдещо продуциране от самите участници, предоставяйки им сцена, маркетинг и PR, портфолио, както и фото и видео материали, които да послужат за бъдещата им сценична реализация и развитие.

 

 

 

В първото издание на ДЕБЮТ ви срещаме с група GORGE.US:

GORGE.US е музикална група, създадена от Тодор Личев и Георги Земярски, след разпадането на предишната им успешна банда Panic Station. Идеята за ново съвместно занимание идва когато Тодор и Георги разговарят за бъдещите си планове и става ясно, че и двамата са твърдо решени музикалното им приключение да продължи. Честите им съвместни музикални сесии раждат разнообразни и нови за тях инструментали, които им подсказват, че общото им композиране се превръща в предпоставка за автентично смесване на стилове и ги вдъхновява да започнат отново работа заедно. Започват репетиции, но бързо се усеща нуждата от барабанист. Тук се включва опитният Иван Иванов (Революция Z), чиито талант и умения преобразяват из основи звученето на бандата.

 

снимки:Тодор Личев