Гледайте на живо на 8-ми октомври (вторник) от 19,30 часа

Четене

Книгомания, ArtLive и арт-пространство Ко-Оп организират онлайн среща с читателите „ЖИВОТ В СКАЛИТЕ -  една година по-късно“.

Ани Салич и Симеон Колев ще излязат от ролите си съответно на телевизионен и радио водещ, и ще представят героите от нашумелия роман. Ще разберем какво от себе си откри Ани Салич в Марина, Луиза и баба Настасия, какво ще запомни и на кои въпроси ще продължава да търси отговор. Колко сила и любов са нужни, за да обикнеш и отгледаш едно дете, за да се пребориш с порока и да възкръснеш след загуба, какво е да носиш очите на ясновидец и душата на дете, ще ни покаже Симеон Колев (Симо).

Популярни лица и читатели ще разкажат своите лични преживавания за романа. Авторката на книгата Мария Лалева ще отговори на въпроса какво спечели и какво загуби след успеха на „Живот в скалите“, с какви нови въпроси към себе си и към света върви по пътя си.

Любопитни и неизвестни подробности около издаването на книгата и нейния път до читателите ще бъдат разказани по време на срещата „ЖИВОТ В СКАЛИТЕ -  една година по-късно“.

Желанието на екипа, който работи по проекта, е да разчупи познатия досега формат на срещи между автор и читатели и да достигне до многобройните почитатели на „Живот в скалите“ в цялата страна и в чужбина, за да могат всички те да бъдат част от случващото се. Всеки зрители ще има възможността да изрази своето мнение и да задава въпроси в чата на https://www.facebook.com/artlive.bg/ по време на директното предаване.