Брас Асоциация КОМБО се отправя на турне, а ние решихме да проверим що е то "Забавната страна на джаза" по време на тяхна репетиция - на сутринта след рождения ден на Студио 5! Ох!

Музика
Интервю


Брас Асоциация КОМБО e последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов. След множество брас и джаз проекти и събития, творческият дует събра още петима изключителни джаз музиканти, с които планират да покорят сърцата на публиката в 7 града из страната.

Да, потвърждаваме - Михаил Йосифов (тромпет, вокал), Велислав Стоянов (тромбон, вокал), Тодор Бакърджиев (тромпет, вокал), Милен Кукошаров (пиано), Димитър Карамфилов (бас), Георги Марков (барабани) и Атанас Попов (перкусии) тръгват на турне!

Великолепната седморка се е заела с нелеката задача да покаже още едно от лицата на необятната джаз музика, а именно „Забавната страна на джаза”. Ако и вие се чудите, как може джазът да е забавен, значи тази програма е точно за вас, защото Брас Комбината ще ви припомни как се е зародил джазът, във времената на танцовите забави. 

Така че, ако обичате джаза, духовата музика, забавлението, танците и изобщо музиката, която носи усмивки, намерете най-близкия до вас град и се включете в купона, гарантиран от най-добрият музикален отбор на родната сцена - Брас Асоциация КОМБО! За да нямате никакви съмнения колко точно ще ви е забавно, пуснете си интервюто ни с тях, ако смеете...


А за задоволяване и на най-взискателната публиката, концертите във всеки град са организирани в 2 части - ранен концерт в зала, на който момчетата ще покажат истинската си сила като джаз музиканти, и късно клубно събитие, за почитателите на безсънните нощи, където, за да е пълно забавлението, Мишо и Вили ще се осмелят дори да ви попеят. 

Горещите точки по дати и места на турнето са:
12 февруари РУСЕ
13 февруари ВАРНА
19 февруари БУРГАС
20 февруари ВЕЛИКО ТЪРНОВО
26 февруари СТАРА ЗАГОРА
27 февруари ПЛОВДИВ
11 март ГАБРОВО

Музикантите ще бъдат в София на 14-ти февруари, за участието си в концерта на Камелия Тодорова "Приказка за любовта без край" в Sofia Live Club. Аранжиментите на песните са изцяло на Мишо Йосифов, а повече за самия концерт можете да разберете от нашето интервю с Камелия Тодорова. Концертът ще бъде заснет и излъчен ексклузивно в ArtLive, така че всички, които не са могли да присъстват на място, да могат да му се насладят!